►De meesten kennen ons van het programma waar mensen vertrekken naar het buitenland. We hebben met het huis veel ellende gehad, maar we hebben er hard aan gewerkt om van ons huis en de rest van onze verblijven een mooi paleisje te maken. We hebben nu een prachtige camperplaats erbij◄

Wij zijn David en Gine Shearlaw en al samen sinds oktober 1994. Sinds 5 februari 2019 wonen wij in dit prachtige huis in Aspe.

In 1995 hebben wij een jaar in Nieuw-Zeeland gewoond, zijn in Schotland (David's geboorteland) op zoek geweest naar een B&B, maar het weer hield ons tegen.

Daarna zijn wij bijna onze eigen hardloopwinkel gestart, maar een onderbuikgevoel zei dit niet te doen. En dat gevoel was goed. Een jaar later kreeg David een acute hernia waaraan hij ook geopereerd is en ik kreeg ook in dat zelfde jaar (2017) de diagnose borstkanker.

Tja en toen stond ons leven op zijn kop. Want dan ga je echt even heel goed nadenken wat belangrijk is in het leven en wat je nog allemaal wilt doen.

Spanje was snel beslist. In 2018 zijn wij 3 weken op zoek geweest naar een geschikte plek in Andalusië, maar vonden niet wat wij zochten. In november 2018 kwam dit huis op ons pad aan de Costa Blanca, na een gunstig bevonden bouwkundig rapport werden wij de eigenaren.

Dit is precies wat wij zochten en op een prachtige plek.

Wij vinden het leuk om mensen een heerlijke tijd te geven voorzien van alle luxe.

We hebben nu een camperplaats met 12 plaatsen (mini camping) met alle voorzieningen en we verhuren een luxe suite.

Een leuke omgeving met lekker eten, een drankje, een duik in het zwembad en natuurlijk bijna altijd goed weer.

Want wie wil er nou niet in de watten gelegd worden?

Nou dat kan dus bij ons!